Bosch

Bosch

Robert Bosch AS er et 100 % Bosch eid datterselskap av Robert Bosch GmbH i Tyskland. Virksomheten i Norge startet 29. januar 1920. Bosch har siden sin begynnelse blitt kjennetegnet av innovativ styrke og sosial forpliktelse. Bosch kan tilby produkter og tjenester til både Industri og handel, Hjemmet, samt ulike Mobilitetsløsninger.

Bosch er kjent for gjennomført, tysk, kvalitet. Med verktøy fra Bosch er du sikret et driftsikkert verktøy i mange år. Bosch tilbyr et stort utvalg av verktøy og leverer alt fra driller og sager, til borhammere og måleverktøy med unik presisjon.

Bosch utvikler innovative elektroverktøy av høy kvalitet som garantert produserer profesjonelle resultater innen alle håndverksfelter. Bosch sine verktøy er pålitelige, kraftige og robuste, oppfyller de strengeste kravene og gjør jobben lettere. Bosch sine trådløse verktøy utmerker seg spesielt på grunn av lang levetid, høy ytelseskapasitet og meget lang batteritid.

Om det er noe du ikke finner her er det bare å ta kontakt på mail til support@coward.no så hjelper vi deg.


Bor/Skrutrekkere

Bosch er en av markedslederne innenfor batteridrevne Bor/Skrutrekkere. Dette betyr at Bosch kan tilby et bredt sortiment av forskjellige batteridrevne Bor/Skrutrekkere for proffesjonelle brukere.

Bosch er i verdenskjent for sin høye kvalitet når det gjelder sine elektroverktøy, men har spesielt i nyere tid vunnet en rekke priser og tester når det spesifikt kommer til sine batteridrevne Bor/Skrutrekkere .

Coward.no kan tilby et bredt sortiment av både nye og eldre modeller av batteridrevne Bor/Skrutrekkere fra Bosch, og med en rekke ulike batterikapasiteter.

Batteri

Bosch er viden kjent for sin innovasjon, kvalitet, kapasitet og ytelse når det kommer til sine batterier. I dag har merker som Bosch utviklet så kraftige batterier til sine elektroverktøy at elektriske håndverktøy uten batteri sjeldent blir brukt.

Bosch har i likhet med andre markedsledere innenfor batterikategorien, også utviklet batterisystem hvor Bosch batterier kan byttes mellom og brukes på flere ulike batteridrevne elektroverktøy. Bosch tilbyr batterier i en rekke ulike Volt, og selges både individuelt og som del av diverse sett. 

Måleteknikk

Bosch har i tillegg til Batterimaskiner spesielt utmerket seg innenfor sine elektroverktøy innenfor måleteknikk. Bosch er kjent for sin høye kvalitet, presisjon, effektivitet, ytelse, brukervennlighet og robusthet, når det kommer til sine elektroverktøy innenfor måleteknikk.

Coward.no kan tilby et bredt utvalg når det kommer til elektroverktøy innenfor Bosch måleteknikk.


Batterimaskiner

Bosch er en av markedslederne innenfor batteridrevne elektroverktøy. Bosch er kjent for sin høye kvalitet og kraftige batterikapasitet når det kommer til sine Batterimaskiner. Bosch tilbyr sine Batterimaskiner innenfor et bredt spekter av batterikapasitet (Volt). De fleste av Bosch sine Batterimaskiner innehar enten deres 12V eller 18V system.

Bosch sin høye kvalitet, brede utvalg og høye batterikapasitet gjør at Bosch sine Batterimaskiner egner seg svært godt for profesjonelle brukere, og til profesjonelt bruk.

Verktøysett 

Tilbehør

Bosch kan tilby en rekke tilbehør til sine elektroverktøy.

Her finner du en oversikt over tilbehør som Bosch kan tilby.

Lager fast

SKF-lagre med fast olje er designet for bruk i applikasjoner der høye nivåer av fuktighet og tilfeldig kontakt med vann og andre forurensninger er reelle problemer. Lagre med fast olje smøres i lagringens levetid og kan ikke etter smøres.

Se mer her

NoWear belagte lager

NoWear er et slitesterkt karbonbelegg som kan påføres rullende elementer og indre ringbane på et lager  eller bare rulleelementene

Se mer her

Lager & lagerhus med høy temperatur toleranse

 SKF høytemperaturlager og lagerenheter er designet for å gi økt pålitelighet, redusert kompleksitet og redusert miljøpåvirkning ved driftstemperaturer opp til 350 ° C (660 ° F), noe som gjør disse produktene meget velegnet for bruksområder i ovnbiler, rulleovner og bakerier. Fordi SKF høye temperaturlager tilsvarer ISO-dimensjonene til fettssmurt lagre, kan produksjonseffektivitet og kostnadsbesparelser realiseres med en enkel endring av SKF-lagerløsningen.

Se mer her

Nålrullelagre

 

Nålrullelagre er lagre med sylindriske ruller som er små i diameter i forhold til deres lengde. Den modifiserte rulle- / løpebaneprofilen forhindrer spenningstopper for å forlenge levetiden på bæreren.

INSOCOAT lager

Elektriske motorer, generatorer og tilhørende utstyr er utsatt når en elektrisk strøm går gjennom lagrene. Dette kan skade kontaktflatene til rulleelementer og løpebaner i lagrene (elektrisk erosjon) og raskt bryte ned fettet. En ekstra risiko for elektriske motorer og generatorer kommer fra høyfrekvente strømmer forårsaket av den iboende tappekapasiteten. Risikoen for skade øker der applikasjonen bruker en frekvensomformer.

Se mer her

kamruller

SKF kamruller (sporvalser av åketype basert på kulelager) er designet for å kjøre på alle typer spor og for å brukes i kamdrev, transportbånd, etc. Den ytre ringløpeflaten er kronet som standard. Kamruller med dobbel rad er også tilgjengelig med en sylindrisk (flat) ytre ringløp. SKF leverer kamvalser smurt, forseglet og klar til montering. De er tilgjengelige i to hovedutførelser og også som varianter av disse

Se mer her