Boschs temperatur-
spesialister

Bli kjent med Bosch termiske kameraer og IR-termometre og hvordan de kan gjøre arbeidet ditt raskere og enklere.
Tilkobling til smarttelefon eller nettbrett sørger for at du alltid har viktige måledata og bilder der du trenger dem.

It's in your hands. Bosch Professional.

BOSCHS TEMPERATURTRIO

Perfekte hjelpere for arbeidsplassen

 

Med våre termiske kameraer og IR-termometeret finner du mulige svake punkter umiddelbart. Berøringsløst og enkelt, med intuitiv betjening. Med digitalt nettverk kan du også gi kundene dine innsyn og nøyaktig dokumentasjon umiddelbart via Bosch Measuring Master-appen – enten du skal utarbeide tilbud eller ytterligere arbeid er nødvendig. Papirarbeid hører fortiden til.

De termiske kameraene GTC 400 C Professional og GTC 600 C Professional gir deg nøyaktig oversikt over temperaturforskjeller – på en lettforståelig måte, med forskjellige farger. De kompletteres perfekt med gratisprogrammet GTC Transfer Software som gir mulighet til med omfattende bearbeiding og dokumentasjon av varmebildene.

IR-termometeret GIS 1000 C Professional måler punktvis og gir deg tilleggsinformasjon som relativ luftfuktighet og omgivelsestemperatur.

Les mer om dette her – og spar tid og penger.

PRODUKTSAMMENLIGNING

GTC 400 C Professional

Enkelt og intuitivt. Brukervennlig – få resultatene raskt: Det smarte termiske kameraet Bosch GTC 400 C Professional viser deg hvor det er problemer. Med smarte funksjoner som bilde-i-bilde-visning hjelper det deg med å lokalisere varmebildet bedre. Og intelligente løsninger sørger for et enormt spekter av bruksområder – det begeistrer ikke minst ved bruk innendørs.

GTC 600 C Professional

Mer produktinformasjon fra høst

Med ekstrafunksjoner. Flere bruksområder, mer detaljert fremstilling, kan også brukes ute: Det termiske kameraet GTC 600 C Professional er egnet for større temperaturområder og leverer bilder med enda bedre oppløsning, takket være infrarødsensoren. Ved bruk av talenotat kan ytterligere informasjon tilordnes bildematerialet under opptaket.

GIS 1000 C Professional

Den nøyaktige spesialisten. En perfekt kombinasjon: Boschs IR-termometer kompletterer det effektive termiske kameraet og leverer særdeles presis og pålitelig informasjon. I tillegg til temperatur måler nemlig IR-termometeret GIS 1000 C Professional også omgivelsestemperatur og relativ luftfuktighet – og gir i tillegg detaljert informasjon innenfor et bredt måleområde.

GTC 400 C

Professional

Måleområde

 

Infrarød oppløsning

 

Tilkoblingsmulighet

 

 

500

Bilder som kan lagres

 

 

 

-

 

Talenotat

GTC 600 C

Professional

Måleområde

 

Infrarød oppløsning

 

Tilkoblingsmulighet

 

 

600

Bilder som kan lagres

 

Talenotat

GIS 1000 C

Professional

Måleområde

 

 

 

-

 

Infrarød oppløsning

 

Tilkoblingsmulighet

 

 

>200

Bilder som kan lagres

 

 

 

-

 

Talenotat

BRUKSOMRÅDER

Her kan du finne ut mer om alle bruksområdene til temperaturmålerne fra Bosch Professional

Boschs trio for temperaturmåling sørger for at du har oversikten i enhver situasjon, oppdager problemer og kan trekke de rette konklusjonene. Uansett om det dreier seg om en elektroinstallasjon, VVS-teknikk, vinduer, innvendige arbeider eller bilreparasjoner:

Sammen med IR-termometeret GIS 1000 C Professional utgjør GTC termiske kameraer en uslåelig kombinasjon.

Med intuitiv, brukervennlig betjening jobber du enda mer effektivt og sparer tid, penger og energi. Fornøyde kunder følger så å si med på kjøpet.


Elektrisk
 
Oppdage mulig behov for tiltak på et tidlig stadium – med temperaturmålerne fra Bosch

Eksperter på optimal problemdiagnose for elektrikere: Temperaturmålerne fra Bosch visualiserer på en lett forståelig måte hvor det er strømflyt eller om det foreligger en feil. Forebyggende kontroll av anlegg kan utføres fra trygg avstand, slik at komplikasjoner som branner på grunn av overoppheting kan minimeres.

Kort sagt: Profesjonelle håndverkere kan jobbe sikkert, raskt og effektivt.

 

Vårt verktøy for temperaturmåling hjelper deg med:

 

 • kontroll av sikringsbokser
 • kontroll av ledningsforbindelser
 • kontroll av elektriske komponenter
VVS-, ventilasjons-
og klimateknikk
Se mer når du jobber med VVS-installasjoner – med Boschs verktøy for temperaturmåling

Ingen tid å miste: Er det en lekkasje i anlegget? Fordeles varmen ujevnt? Eller lukkes ikke en ventil ordentlig lenger? Under installasjonen og ved vedlikehold – med Boschs temperaturmålere ser du raskt om anlegget fungerer som det skal eller hvor det er problemer. Nøyaktige, pålitelige resultater, uten tids- og kostnadsintensiv søking.

 

Vårt verktøy for temperaturmåling hjelper deg med:

 

 • Kontrollere gulvvarme og røropplegg
 • Lokalisere varmerør og lekkasje
 • Undersøke radiatorer
 • Kontrollere klimaanlegg
Innsetting av vinduer
Øk energieffektiviteten – med Boschs verktøy for temperaturmåling

Utskifting av vinduer kan være dyrt og omfattende. Da er det godt å kunne demonstrere nødvendigheten av tiltak for kunden for kunden i en håndvending. Våre verktøy for temperaturmåling lar deg og kundene dine se bak fasaden, ettersom de visualiserer isolasjonsfeil, kuldebroer og lekkasje. Dermed kan du lokalisere svake punkter rundt vinduer, dører og persiennekasser raskt og målrettet.

Vårt verktøy for temperaturmåling hjelper deg med:

 

 • Finne isolasjonsfeil og kuldebroer
 • Lokalisere inntrenging av vann og lekkasje
 • Vise kunden før-og-etter-sammenligninger

Interiørarbeid

Bil

Optimal oversikt og klar dokumentasjon – med Boschs verktøy for temperaturmåling

Se mer – jobb effektivt: Våre temperaturmåleverktøy er dine universalhjelpere. Med få grep kan du finne energitap eller svake punkter i bygninger – og bekjempe disse problemene tidlig eller til og med unngå dem. Uansett hvor du bruker temperaturmåleverktøyene: Resultatene dokumenteres pålitelig og gir deg mulighet til praktiske før-og-etter-sammenligninger for kunden.

Vårt verktøy for temperaturmåling hjelper deg med:

 • Trekonstruksjoner (for eksempel lokalisering av rør, slik at du ikke borer i dem)
 • Male- og stukkaturarbeider (for eksempel finne fuktige steder på vegger)
 • Renovering og vedlikehold (for eksempel vise energitap og fastslå behov for isolasjon)
 • Eiendomsmarkedet (for eksempel utarbeide oversiktlig dokumentasjon)
Oppdag mulige feil raskt – med Boschs verktøy for temperaturmåling

Som erfaren bilmekaniker kjenner du igjen mange problemer umiddelbart. Til alle de andre situasjonene kan du bruke temperaturmåleverktøyene våre. Uansett om det handler om elektronikk, varmefunksjoner, kjøling eller eksosanlegg: i et verksted dreier det seg som oftest om å dokumentere riktig funksjon eller konstatere feil.

Våre GTC-modeller visualiserer for eksempel problemer og vellykket reparasjon raskt og på en lett forståelig måte. Dette hjelper deg ikke bare i dialogen med kunden, men også ved reklamasjoner.

Vårt verktøy for temperaturmåling hjelper deg med:

 • Kontrollere front- og bakruteoppvarming
 • Kontrollere setevarme
 • Kontrollere klimaanlegg
 • Kontrollere sikringsbokser i biler
 • Kontrollere motorrom
 • Undersøke eksosanlegg
 • Kontrollere kjølesystem

BOSCH TERMOGRAFI

CAMPUS

 

Her finner du video om
termografi på ett sted

 

GTC 400 C Professional

Få fakta på byggeplassen – Bosch GTC 400 C Professional hjelper deg med alt fra kunderådgivning til dokumentasjon av arbeidsresultatene.

 

Bruksområder GTC 400 C Professional

I denne videoen viser eksperten vår bruksområdene til det termiske kameraet Bosch GTC 400 C Professional. Få fakta fra forberedelse til dokumentasjon – med GTC 400 C Professional får håndverkere verdifull hjelp.

 

GTC 400 C Professional i aksjon hos vindus spesialist Tobias

For vindusspesialisten Tobias er montering av vinduer og dører dagligdags. Fremfor alt ved renovering spiller kuldebroer og svake punkter i isolasjonen en stor rolle. Ettersom disse vanligvis er usynlige for kunden, bruker han et termisk kamera for å gjøre det usynlige synlig.

Da har GTC 400 C Professional mange fordeler. De viser temperaturforskjeller og mulige svake punkter som bilder med farge, som er enkle å tolke.

 

Raskt. Enkelt. Nøyaktig. Slik lokaliserer man i dag

Trenger du lokaliseringsresultater du virkelig kan stole på? Oppdag mulighetene Bosch Professional måleverktøy byr på nå.

 

GIS 1000 C Professional

Termodetektoren GIS 1000 C Professional fra Bosch viser kuldebroer og muggutsatte steder raskt og enkelt. Verktøyet er utstyrt med en nøyaktig, utvendig måleføler for romtemperatur og relativ luftfuktighet.

 

Bruksområder GIS 1000 C Professional

Termodetektoren GIS 1000 C Professional fra Bosch Professional er ideell for bruk i håndverk og industri, der temperatur må måles rast og nøyaktig, uten direkte kontakt med måleobjektet. Verktøyet er spesielt godt egnet for fagfolk innen VVS, klimateknikk, elektro og innvendige arbeider som gulvlegging og vegger