Håndverk

G. Coward - et alternativ for norsk industri og næringsliv

G. Coward er en stor leverandør til de alle fleste branser i Norge. Vi har vårt hovedkontor i Grenland i Telemark. 

Telemark er et fylke med veldig spredt næringsliv, og her finner du mange små og store håndverkere i alle bransjer. Felles for veldig mange av dem er at de har valgt G. Coward som leverandør. Både av verktøy (Vi har en av norges største butikker med elektroverktøy) og festemateriell.

Vi har det aller meste du som håndverker trenger - og vi leverer raskt!

Sjekk oss ut!

Vi vet hvor viktig både tilgjengelighet og riktig kvalitet er - derfor har vi over 5.800m2 fyllt opp med varer fra de beste leverandørene slik at vi raskt kan levere til deg.

Send oss en mail på coward@coward.no så tar vi en prat for å gjøre hverdagen din enklere.


Autorisert SKF forhandler

G. Coward AS/Verktøy.no er autorisert SKF forhandler og leverer kun originalvarer kjøpt direkte fra SKF. Dette innebærer at vår kundeservice har gjennomgått opplæring i regi av SKF - og at vi kan levere deg et bredt utvalg av SKF produkter. Om det er noe du ikke finner her er det bare å ta kontakt på mail til coward@coward.no så hjelper vi deg å finne riktig lager til ditt bruk

 

 

Riktige hansker er viktig, både for komfort, sikkerhet og effektivitet

Se vårt store utvalg i arbeidshansker

 

Vi har stort utvalg av elektroverktøy til de fleste bransjer. En av våre mest populære leverandører er Milwaukee som leverer kraftig verktøy som tåler hard bruk.

Se vårt store utvalg her

3M - Innovative produkter til industrien

3M - innovasjon i fokus

Jobber du i støyende eller støvete omgivelser vet du hvor viktig det er med riktig verneutstyr. Vi er autorisert 3M forhandler og hjelper deg med å finne riktige produkter som både effektiviserer hverdagen - og sikrer dine ansattes helse.

Blåkläder

Arbeidstøy som tåler å bli brukt!

Blåkläder er markedsleder i høy-kvalitets arbeidstøy. Vi hjelper deg å finne riktig arbeidstøy, som både beskytter - og er behagelig å jobbe i.

Sievi arbeidssko

Arbeidssko for nordiske føtter

Riktige arbeidssko er avgjørende når du står og går en hel arbeidsdag. Med Sievi fotscanner - og stort utvalg i sko med både bred og smal lest hjelper vi deg og dine ansatte til å finne riktige sko, slik at de både er mer behagelige, og reduserer skader og sykefravær.

 

Ekspressleveringer

Når det virkelig haster - Vi leverer!

Av og til skjer det noe uforutsett - da kan du ikke vente mange dager på riktig vare. Gjennom vår vakt-telefon og gode samarbeidspartnere på logistikk sikrer vi at du får akkurat det du trengere det - lynraskt!

Eksempel:

  • Levering fra Skien til Oslo - 2 timer
  • Levering Skien til Tromsø - 8 timer