Om Makita                                        

Vi i Verktøy.no er stolt forhandler av elektroverktøy og tilbehør fra Makita. Makita er i dag en av markedslederne innenfor elektroverktøy for både det private og proffesjonelle i dagens marked. Makita tilbyr en rekke elektroverkøy til en rekke ulike arbeidsoppgaver. Makita har gjennom opp gjennom 100 år forankret seg som en global leverandør av elektroverktøy og selger i dag til land over hele verdenen. Makita er et selskap basert i den Japanske byen Anjo, men opperer en rekke fabrikker lokalisert i flere ulike land i verden. I 2012 ble årlige salg hos Makita estimert til rundt 2.9 billioner dollar.

Makita har opp i gjennom historien vært en av de største innovatørene innenfor elektroverktøy og elektroverktøy batteri/oppladningssystemer. Samtidig er de også kjent for sin teknologiske innovasjon innenfor elektroverktøymarkedet hvor de stadig pusher standarden og teknologiske fremskritt. Makita har derfor i alle år ligget helt i front når det gjelder teknologisk innovasjon innenfor elektroverktøymarkedet og har stadig pushet de teknologiske grensene, noe de fortsatt gjør den dag i dag.

Makita er også kjent for sin høye produktkvalitet og har over 100 års erfaring innenfor elektroverktøybransjen. Makita stiller derfor med en lang og næringsrik historie innenfor utvikling og distribuering av elektroverktøy. 

Historisk Innovasjon

Makita er en Japansk verktøyprodusent som ble dannet 21 mars, 1915. Makita startet som en salgs- og servicebedrift for engelske motorer og utviklet seg senere til å bli en av de største tilbyderne av elektroverktøy i verden. Makita er kjent som en av de tidlige pionerene innenfor elektroverktøy og ble i 1958 den første japanske selskapet til å selge elektroverktøy noensinne.

1969 intoduserte Makita batteridrillen 6500D som ble kjent som verdens første oppladbare elektroverktøy noensinne. Makita fortsatte i de neste årene å innovere og utviklet i 1978 den oppladbare drillen 6010D, som ble verdens første elektroverktøy som brukte nikkel-kadimumbatterier.

Ikke lenge etter i 1997 utviklet Makita også verdens første elektroverktøy som brukte nikkel-hydridbatterier. Mens i 2005 utviklet Makita den historiske batteridrillen TD130D, som ble verdensførste elektroverktøy til å bruke litiumbatterier.

Verktøy og produktutvalg

Makita tilbyr hovedsakelig elektroverktøy innenfor følgende kategorier: 

Trådløse verktøy:

I denne kategorien tilbyr Makita et stort utvalg med en rekke ulike produkter. Innenfor denne kategorien kan man finne alt fra produkter som trådløse skrutrekkere, skiftenøkler, roterende hammere og slagdriller, til batterisager, trådløse vinkelslipere og batteridriller, med mer.

Elektroverktøy:

I denne produktkategorien tilbyr Makita alt fra klassiske elektroverktøy som driller, sager, hammere og vinkelslipere, til hage- og målingsverktøy som gressklippere og lasermålere.

Bensindrevne verktøy:

Her tilbyr Makita bensindrevne verktøy som kuttere, motorsager, gressklipper, blåsere, ljåer og kraftgeneratorer.

Trådløse verktøybatterier:

Makita lagde i 2005 elektroverktøy kategorien 18V Lithium-ion for trådløse verktøy, og dette er i dag verdens største 18 volts trådløse elektroverktøy oppstilling. Her har de altså mye å tilby.

Innovasjon og teknologi

Makita er i dag helt i fronten når det gjelder inovasjon og utvikling av ny teknologi til elektroverktøy. Makita har hatt en stor rolle i elektroverktøyhistorien når det gleder å oppfinne og videreutvikle elektroverktøy. Makita har spesielt vært ansvarlig for oppfinnelsen og videreutviklingen av trådløse batteridriller og batteriteknologi. Makita er derfor i dag kjent for sine innovative og effektive batteriløsninger og systemer når det gjelder elektroverktøy.

Makita har i tillegg til sitt store fokus på innovasjon alltid hatt et fokus på høy kvalitet, noe som har vært inngrodd i hele selskapets filosofi siden starten i 1915. Makita ligger også i fronten når det gjelder å tilby elektroverktøy som innehar den nyeste og beste verktøy, og batteri teknologien på markedet. For kunden betyr dette blant annet at Makita kan tilby økt effektivitet og lengre batterilevetid på sine elektroverktøy, samt lettere verktøy på grunn av mindre men kraftigere maskiner i elektroverktøyene. 

Garanti og kvalitet

Alle Makitas produkter går gjennom grundige tester og kontroller før de blir levert videre fra fabrikkene. Allikevel nevner Makita at selv høykvalitetsprodukter kan svikte under veldig hard drift. Makita har derfor visse garantier på alle sine verktøy. Makita dekker i de fleste tilfeller kostnadene for reparasjon hvis mangler skyldes arbeidskvalitet fra fabrikkene eller defekte deler på verktøyet. Garantiperioden for de fleste verktøyene fra Makitaer vanligvis 2 år.

For mer informasjon om Makitas verktøygaranti og hva garantien dekker, klikk linken under:

https://www.makita.no/warranty.html 

(Plass til Kategorier)