Om Bosch                                        

Vi i Verktøy.no er stolt forhandler av elektroverktøy fra Bosch. Bosch er i dag en av markedslederne innenfor elektroverktøy for både det private og proffesjonelle markedet. Bosch Gruppen er i dag en av verdens største leverandører av teknologi og tjenester. Divisjonen Power Tools, er en av verdens ledende leverandører av elektroverktøy, tilbehør og måleverktøy. I 2015 genererte divisjonen med sine ca. 20,000 medarbeidere en omsetning på 4,5 milliarder euro, hvorav 85 prosent utenfor Tyskland. Merker som Bosch, Skil og Dremel står divisjonen for kundefokus og stor teknisk fremgang.

Bosch er viden kjent for sin gode kvalitet når det gjelder elektroverkøy. Samtidig er de også kjent for sin teknologiske innovasjon innenfor elektroverktøymarkedet hvor de stadig pusher standarden og teknologiske fremskritt. Bosch har derfor i alle år ligget helt i front når det gjelder teknologisk innovasjon innenfor elektroverktøymarkedet Bosch er også kjent for sin høye produktkvalitet og gode erfaring innenfor elektroverktøybransjen, samt sin lange historie innenfor utvikling og distribuering av elektroverktøy. 

Som nevnt er Bosch i dag en av markedslederne innenfor salg av elektroverktøy for både proffesjonellt og privat bruk. For å enklere skille mellom hvilke verktøy som egner seg til proffesjonelt bruk, og hvilke som egner seg til privat bruk, har Bosch delt sine elektroverktøy inn i to farger (blått og grønnt) basert på bruksområde.

Bosch anbefaler elektroverktøy i blå farge for proffen og til proffesjonellt bruk, mens elektroverktøy i grønn farge for hobbysnekkeren og til privat bruk. Forskjellen vil ligge i at de blåe elektroverkøyene er laget for mer krevende oppgaver og til hyppigere, lengre og mer intens bruk, sammenlignet med grønne elektroverktøy fra Bosch. Vi i Verktøy.no anbefaler samtidig ofte å kjøpe blå elektroverktøy fra Bosch også til privat bruk, ettersom disse som regel er mer robuste og har en lengre levetid.

Litt Historie

Bosch er et tysk selskap som ble dannet av Robert Bosch i 1889. Bosch ble på den tid først dannet som et mekanisk verksted og har siden den gang utviklet seg til å bli en av de ledende verktøyleverandørene innen elektroverktøy til både proff- og privatmarkedet. Bosch åpnet sitt første verksted i Norge i 1922 og resten ble historie.

Bosch fortsatte å vokse og innover og utviklet i 1932  den første serieproduserte elektriske borhammeren som slo og roterte samtidig, noe som på denne tiden var revolusjonerende for elektroverktøyindustrien. Bosch har siden starten av vært karakterisert av innovativ styrke og sosial forpliktelse.Disse karakteristikkene står fortsatt like stærkt i selskapet den dag i dag.

Innovasjon og teknologi

Bosch er i dag helt i fronten når det gjelder inovasjon og utvikling av ny teknologi til elektroverktøy. Bosch er også kjent for sine batteriverktøy teknologi og systemer, og utviklet i 2003 verdens første batteridrevne Ixo skrutrekker med Lithium-ion. Bosch har siden starten av hatt et stort fokus på innovasjon tilknyttet sine verktøy. Bosch ligger derfor som regel i fronten når det gjelder å tilby elektroverktøy som innehar den nyeste og beste teknologien på markedet.

For kunden betyr dette blant annet at Bosch kan tilby økt effektivitet og lengre batterilevetid på sine elektroverktøy, samt lettere verktøy på grunn av mindre men kraftigere maskiner i elektroverktøyene. Bosch har også i sine fleste elektroverktøy et felles batterisystem. Dette innbærer at flere av elektroverktøyene fra Bosch kan bruke de samme batteriene. På denne måten kan man spare penger ved å bruke samme batteri på flere verktøyer, eller benytte fordelen av å ha flere batterier liggende tilgjengelig. 

Blå og grønn Bosch

Bosch er i dag blant annet kjent for sin gode kvalitet, durabilitet og inovativitet når det gjelder elektroverktøy. Bosch er derfor ofte et førstevalg når det gjelder valg av verktøy for både proffen og amatøren. Her har som nevnt Bosch delt verktøyene sine inne i to segmenter, hvor elektroverktøy i blå farge er rettet mot de proffesjonelle, mens elektroverktøy i grønn farge er mer tilpasset hobbyhåndtverkere og privatpersoner.

Forskjellen på disse to segmentene er hovedsakelig at de blåe elektroverktøyene fra Bosch er laget for hyppigere bruk og tyngre oppgaver, og dermed mer durable og standkraftige. Dette fører også samtidig til en litt høyere prislapp. Det er samtidig ingenting i veien for at også privatpersoner og hobbyhåndtverkere kan kjøpe elektroverktøy i blå farge fra Bosch, ettersom disse vil gi en enda bedre utførrelse og lengre levetid på elektroverktøyet.

Avtaler

Verktøy.no har egne avtaler med store markedsledende kvalitetsmerker innenfor elektroverktøy som Bosch, og vi kan derfor tilby sterkt reduserte priser på disse merkene generellt, og gjennom fortløpende tilbud og kampanjer. Vi kan på denne måten tilby elektroverktøy fra et ledende høykvalitets merke som Bosch til en gunstig pris.

Bosch har ingen mangel på valgmuligheter når det gjelder kvalitetsverktøy. Nedenfor har vi satt opp en kategorioversikt over ulike typer populære elektroverktøy fra Bosch.

Garanti

Profesjonelle Bosch elektroverktøy og lithium-ion-batterier og ladere oppfyller de strengeste kvalitetskrav, og Bosch tilbyr derfor egne garantier på alle Bosch elektroverktøy. Bosch Bosch gir deg også muligheten til å forlenge garantien på dine eletroverktøy. Bosch kan også tilby premium batteriservice, men da må du som kunde registrere produktet innen 4 uker etter kjøpsdato.

Følg linken nedenfor for mer informasjon om garanti og batteriservice:

https://webapp.bosch.de/warranty/locale.do?localeCode=no_NO


(Plass til Kategorier)