Om Milwaukee                                        

Vi i Verktøy.no er stolt forhandler av verktøy og utstyr fra Milwaukee. Milwaukee er i dag en av markedslederne innenfor elektroverktøy, også annet verktøy og tilbehør det proffesjonelle markedet. Milwaukee har over 1000 ansatte over hele verden og kan tilby en produktlinje med mer enn 500 verktøy med mer enn 3 500 forskjellige tilbehør. Milwaukee er også et selskap med en lang og rik historie, samt markedsledende innovasjon innenfor elektroverktøy.


Milwaukee er et selskap som spesifikt lager verktøy og tilbehør rettet mot det proffesjonelle markedet. Milwaukee sine verktøy blir derfor utviklet av proffesjonelle, for proffesjonelle. Milwaukees visjon er derfor i dag å produsere den beste linjen av innovative tungtarbeidende elektriske elektroverktøy og tilbehør for proffesjonelle brukere. Milwaukee som varemerke har alltid blitt forbundet med å produsere holdbare og pålitelige proffesjonelle elektroverktøy av høy kvalitet. Milwaukee sine hovedkontorer og forsknings/utviklings fasiliteter ligger i Brookfield, Wisconsin. Her utfører Milwaukee all utvikling av nye produkter, produksjonsstøttetjenester, markedsføring, salgs- og informasjonssystemer. I tillegg har Milwaukee en rekke moderne produksjonsanlegg i både Greenwood, Jackson og Kosciusko, Mississippi; Blytheville, Arkansas; Brookfield, Wisconsin og Matamoros, Mexico.

Alle Milwaukees produkter blir også samtidig produsert etter nøyaktige standarder i moderne anlegg i Europa og flere andre steder i verden. 


Historie

Milwaukee er et amerikansk selskap og verktøyprodusent som ble etablert av A.F Siebert i 1924. Selskapets navn kommer av at selskapet også ble dannet i den amerikanske byen Milwaukee. Milwaukee har siden den gang vokst og utviklet revolusjonerende verktøy innenfor verktøybransjen.

Allerede i 1949 utviklet Milwaukee verdens første énhånds- og vinkelboremaskin. Videre utviklet de i 1951 verdens første metallsag, og i 1970 utviklet de verdens første boremaskin med høyt dreiemoment. Milwaukee oppererte lenge kun i amerika og ble først markedsført i Europa og i resten av verdenen i 2001.

Milwaukee har i dag flere produksjonslokaler rundt omkring i Europa. Milwaukee overtokk Silletto Tool Company i 2007 og startet videre å produsere håndverktøy. I dag produserer Milwaukee en rekke forkskjellige typer elektroverktøy, blant disse er batteri-driller, sirkelsager, hammere, boremaskiner, bordsirkelsager og bor.


Innovasjon og teknologi

Milwaukee er viden kjent for sin gode kvalitet når det gjelder elektroverkøy. Samtidig er de også kjent for sin teknologiske innovasjon innenfor elektroverktøymarkedet hvor de stadig pusher standarden og teknologiske fremskritt. Milwaukee har derfor i alle år ligget helt i front når det gjelder teknologisk innovasjon innenfor elektroverktøymarkedet.Milwaukee er også kjent for sin høye produktkvalitet og gode erfaring innenfor elektroverktøybransjen, samt sin lange historie innenfor utvikling og distribuering av elektroverktøy. 


Helt siden Milwaukees grunnleggelse i 1924 har selskapet vært bransjens ledende når det gjelder innovasjon innenfor produkter. Dette er noen av Milwaukees siste mest innovative og revolusjonerende produkter i dagens marked:

Tilt-Lok ™,  verdens første bajonettsag med justerbare grep og Sawzall - The Hatchet ® Bajonettsag med justerbare håndtak for å kunne justeres i 6 posisjoner.

Milwaukee V28 ™ Lithium-Ion batterimaskiner som var revolusjonerende fordi Milwaukee var den første produsenten til å integrere Lithium-Ion batteriteknologi for sine batteridrevne verktøy. Dette gjorde at Milwaukee sine 28 batterier leverte opp til dobbelt så lang og 40-50% mer kraft enn et 18 volt NiCd batteri av samme vekt.

Milwaukee har egne spesialister som hele tiden jobber med å skape innovative kvalitetsprodukter. Dette gjøres ved innhenting av informasjon fra en rekke kundeundersøkelser og ved omfattende testing av verktøyene.


Garanti og kvalitet

Alle Milwaukees produkter går gjennom grundige tester og kontroller før de blir levert videre fra fabrikkene. Allikevel nevner Milwaukee at selv høykvalitetsprodukter kan svikte under veldig hard drift. Milwaukee har derfor visse garantier på alle sine verktøy.

Milwaukee har egne garantivilkår som gjelder for sine verktøy. Garantiperioden for de fleste verktøyene, batteriene og laderne fra Milwaukee er vanligvis 1 år ved proffesjonell bruk, og 2 år ved forbrukerkjøp.


For mer informasjon om Makitas verktøygaranti og vilkår, klikk linken under:

https://no.milwaukeetool.eu/header/service/service-og-garantivilkar/