Det første Dremel Multi-verktøyet med børsteløs motor: 8260 - Med lengre levetid og kjøretid enn noensinne

Sjekk ut verdensnyheten her! Dremel 8260 er det kraftigste batteri multiverktøyet, som Dremel noensinne har lansert. DIYere har nå et spesielt effektivt og holdbart verktøy. Med dobbelt så lang kjøretid. Og den er børsteløs og med trådløs tilkobling.

  • Verdensnyhet
  • Det første Dremel - Roterende verktøyet i verden som har børsteløs motor og Blåtanntilkobling.
  • Dremels kraftigste batteri-multiverktøy noensinne
  • App-styrt gir deg full kontroll. Appen vil være tilgjengelig via Apple App Store og Google Play for både iOS og Android
  • Varsel ved feil bruk sikrer lang levetid
  • Kompatibelt med alt eldre Dremel tilbehør - og yter enda bedre med det nye MAX tilbehøret

Dremel 8260 er kompatibel med alt tidligere tilbehør og alt nytt tilbehør, og er derfor mer allsidig enn noensinne. I kombinasjon med Dremel Max -tilbehøret fungerer det enda mer effektivt og har en 20 prosent raskere skjærehastighet. Med sin effekt overgår Dremel 8260 til og med det kraftigste verktøyet til nå, Dremel 4250, med 20 prosent. Selv krevende oppgaver for kutting, sliping, boring, fresing, utskjæring og gravering kan derfor enklere utføres.


Dremel 8260 LogoDremel 8260 Logo

Dremel 8260 Produktvariant oversikt

Dremel 8260-5

Dermel-8260-5Dermel-8260-5

Dremel 8260-5/65

Spesifikasjoner Dremel 8260-5 Dremel 8260-5/65
Motor/motorbrems Børsteløs/Ja Børsteløs/Ja
Digital skjerm/tilkobling Ja Ja
Batterispenning/kapasitet 12 V/3 Ah 12 V/3 Ah
Ladetid 95 min 95 min
Hastighetsområde 5000 - 30 000 o / min 5000 - 30 000 o / min
Dimensjoner
(lengde x høyde x bredde)
24,4 x 6 x 5,2 cm 24,4 x 6 x 5,2 cm
Vekt inkludert batteri 590 g 590 g
Leveringsomfang Verktøy i en oppbevaringspose inkludert et 12 V 3 Ah litiumionbatteri, lader og 5-delt EZ SpeedClic tilbehørssett Verktøy i aluminiumskasse med 2 x 12 V 3 Ah litium-ion-batterier, lader, 65-delt tilbehørssett og 6 vedlegg: detaljgrep, skjoldfeste, formingsplattform, linjekutter, sirkelkutter og flerbruksskjæreguide

Ny Dremel 12 V Li-ion batteri 3Ah

Alle Dremel 8260 kommer til være et batteridrevet multiverktøy. De blir levert med nytt forbedret 3Ah batteri!

Dremel batteriverktøyene har frem til nå vært levert med 2Ah Li-ion batteri.

Batteriet har omtrent nesten samme fysiske størrelsen som 2Ah. Men Dremel har satset på ny celle teknologi, og utvidet kapasiteten til 3Ah. Som gir DIYere mere drifts tid.


Dremel 8260 er også verdens første multiverktøy med trådløs tilkobling, med mobilapp og MyDremel

Dremel 8260 er også verdens første batteri multiverktøy i sin klasse, som gir brukerne merverdi gjennom den digitale LED-skjermen og tilkoblingen.

 

 

  • Nå kan DIYere alltid holde et øye med verktøyet og batteristatusen. Samt hastigheten. Så snart enheten er paret med smarttelefonen via Bluetooth, mottar de også individuell informasjon ved hjelp av Dremel -appen. For eksempel viser den en kjøretidsberegning av det gjenværende batterielevetiden. på det nåværende oppgaven som du holder på med. Og vurderer om det er en lett eller tung oppgave som er involvert.
  • Brukere får også personlig tilbakemelding, for eksempel advarsler ved overoppheting, og lærer derfor hvordan de blir enda bedre kjent med verktøyet sitt og hvordan de bruker det. Det er også installert en materialguide som hjelper brukeren med hvilket tilbehør og hastighet som gir de beste arbeidsresultatene. Når du behandler en av de ni vanligste materialene. Så kan du regulere hastigheten via mobilappen, og velge seks forhåndsinnstilte nivåer.
  • Alle som trenger hjelp kan også kontakte kundeservice enkelt fra appen. Ved å opprette en MyDremel-profil med gratis registrering av sine nye Dremel-verktøy, da får DIYere en ekstra verdi, nyttig informasjon som bruksanvisning eller kjøpsbevis og garantisertifikat for å gjøre det enklere å bruke tjenester. Hvis du leter etter inspirasjon, kan du bare ta en titt på det optimaliserte Dremel -nettstedet. Designe et telys med et perforert mønster, gravering av glass eller skinn, montering av en hylle eller oppstart av gamle gjenstander til moderne blikkfang-alt. Dette og mye mer prosjekter med trinnvise instruksjoner som viser hvor allsidig Dremel-universet er.
  • Tilgang til det beste av Dremel via mobilappen eller på nettet.
Blåtann logoBlåtann logo

Dremel Max - Det beste tilbehøret når det gjelder effektivitet og holdbarhet

Dremel tilbyr også et helt nytt utvalg av tilbehør: Dremel Max. Den står for maksimal ytelse og holdbarhet, og består av tilbehør for kutting, gravering og utskjæring. For eksempel har Dremel Max EZ SpeedClic Premium skjærehjul en levetid som er 20 ganger lengre enn standardtilbehøret. Det kan til og med kutte legert stål. Dremel 8260 er kompatibel med alt tidligere tilbehør, inkludert EZ SpeedClic, og alt nytt tilbehør. Det er derfor mer allsidig enn noensinne. I kombinasjon med Dremel Max -tilbehøret fungerer det enda mer effektivt og har en 20 prosent raskere skjærehastighet.

Fra høsten 2021 vil det være mulig å opprette en MyDremel -profil med gratis registrering av nyinnkjøpte Dremel 8260 verktøy.