DEWALT XR FLEXVOLT - Nå er den her!

DeWalt 

DeWalt presenterer verdensnyheten XR FlexVolt - et revolusjonerende batterisystem som håndterer arbeidsoppgaver som tidligere ikke har vært mulig å gjennomføre med batteridrevne maskiner. DeWalt XR FlexVolt er neste kapittel innen batteriteknologi. 


FRAMTIDENS BYGGEPLASS

Tenk deg en arbeidsplass uten strømkabler og støyende generatorer. En byggeplass hvor alle håndverkere kan arbeide hurtigere, sikrere og mer effektivt en noen gang tidligere. Forestill deg en arbeidsplass hvor skjøteledninger og bråkete generatorer hører fortiden til. En arbeidsplass hvor alle håndverkerne - uansett yrkesgruppe - kan arbeide raskere, sikrere og mer effektivt.

 

HVA ER FLEXVOLT

Til å begynne med vil DeWalt XR FlexVolt finnes på 14 nye og kraftfulle maskiner. Det nye batteriet gjør ikke bare maskinene like sterke som verktøy med lednig, men de fleste maskinene kan også arbeide en hel dag på bare en ladnig. XR FLEXVOLT en et sortiment av 54v el-verktøy som tilbyr en brukstid og ytelse som er aldri er sett tidligere. For første gang kan profesjonelle håndverkere lett påta seg krevende jobber uten å ha behov for tilgang til strøm. Denne innovasjonen betyr at for første gang kan de fleste arbeidsoppgaver på et bygg gjennomføres ved bruk av et 54V batteri - uten å være avhengig av strøm. XR FLEXVOLT er det eneste batteriet på markedet som kan brukes både på 54V og 18V - noe som gjør det kompatibelt med eksisterende XR-produkter.

 

Erfaringer fra arbeidere som prøver DeWalt FlexVolt

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 
Logo

Se utvalgte produkter hos Verktøy.no