Gedore

Gedore

Gedore er en verktøyprodusent som ble grunnlagt i Tyskland i 1919. Geodore har i en årrekke produsert verktøy for markedsledere innenfor handel og industri, og har til sammen over 100 års erfaring med verktøykompetanse.  

Gedore har over 16 000 verktøy i sitt sortiment og har dermed det bredeste utvalget av verktøy Europa. Gedore har som målsetting å tilby de beste produktene, innovative løsninger og ypperlig service.

 GEDORE står for et universelt, omfattende tilbud av avanserte verktøy og spesialverktøy, samt mangfoldige skreddersydde løsninger innenfor sikring og profesjonelle bruksområder som kreves av industri og handel. Gedore kan i tillegg garantere at sine produkter representerer den påviste GEDORE -kvaliteten som også i noen tilfeller til og med overskrider DIN.

Om det er noe du ikke finner her er det bare å ta kontakt på mail til support@coward.no så hjelper vi deg.


Kulelager

 

Kule lagre er den mest brukte lagertypen og er spesielt allsidige. De har lav friksjon og er optimalisert for lav støy og lav vibrasjon som muliggjør høye rotasjonshastigheter. De har plass til radielle og aksiale belastninger i begge retninger, er enkle å montere og krever mindre vedlikehold enn andre lagertyper.

Sylindriske rullelager

 

Rullelagre støtter og styrer roterende eller svingende maskinelementer - som aksler, aksler eller hjul - og overfører belastninger mellom maskinkomponenter. De gir høy presisjon og lav friksjon og muliggjør derfor høye rotasjonshastigheter mens de reduserer støy, varme, energiforbruk og slitasje. Rullelagre er kostnadseffektive og utskiftbare maskinelementer som vanligvis følger nasjonale eller internasjonale dimensjonsstandarder.

Glidelager

Utforsk SKF glidelager, stangender og gjennomføringer som tilfredsstiller applikasjonens behov, samt leverer høy pålitelighet, lang levetid og minimalt vedlikehold.

Vanlige lagre brukes i mange bransjer og på tvers av mange bruksområder der det er behov for å kostnadseffektivt og pålitelig møte utfordringen med svingende bevegelser og mulig feiljustering. Fra gruve- og anleggsutstyr, gårds- og skogsmaskiner, helt til gaffeltrucker og solenergiutstyr.


Lagerhus

Lagerhus støtter lagrene dine, beskytter dem mot forurensninger mens du holder på smøremiddel, og kan også huse overvåkningsutstyr. I hovedsak hjelper de til å maksimere ytelsen, levetiden og kostnadseffektivt vedlikehold av lagrene dine. Utforsk vårt brede utvalg av høykvalitets lagerhus og størrelser for å møte din spesifikke utfordring - inkludert spesialdesignede hus for spesielle applikasjoner.

Innsettingslager

SKF innsatslager montert i et hus, som kan boltes til en støtteflate. SKF-sortimentet inneholder enheter som er i samsvar med ISO-standarder, nordamerikanske standarder eller japanske industristandarder (JIS).

Tilbehør

her kan du finne annet tilbehør som er fra SKF, og som er beregnet for lager bruk

Lager fast

SKF-lagre med fast olje er designet for bruk i applikasjoner der høye nivåer av fuktighet og tilfeldig kontakt med vann og andre forurensninger er reelle problemer. Lagre med fast olje smøres i lagringens levetid og kan ikke etter smøres.

Se mer her

NoWear belagte lager

NoWear er et slitesterkt karbonbelegg som kan påføres rullende elementer og indre ringbane på et lager  eller bare rulleelementene

Se mer her

Lager & lagerhus med høy temperatur toleranse

 SKF høytemperaturlager og lagerenheter er designet for å gi økt pålitelighet, redusert kompleksitet og redusert miljøpåvirkning ved driftstemperaturer opp til 350 ° C (660 ° F), noe som gjør disse produktene meget velegnet for bruksområder i ovnbiler, rulleovner og bakerier. Fordi SKF høye temperaturlager tilsvarer ISO-dimensjonene til fettssmurt lagre, kan produksjonseffektivitet og kostnadsbesparelser realiseres med en enkel endring av SKF-lagerløsningen.

Se mer her

Nålrullelagre

 

Nålrullelagre er lagre med sylindriske ruller som er små i diameter i forhold til deres lengde. Den modifiserte rulle- / løpebaneprofilen forhindrer spenningstopper for å forlenge levetiden på bæreren.

INSOCOAT lager

Elektriske motorer, generatorer og tilhørende utstyr er utsatt når en elektrisk strøm går gjennom lagrene. Dette kan skade kontaktflatene til rulleelementer og løpebaner i lagrene (elektrisk erosjon) og raskt bryte ned fettet. En ekstra risiko for elektriske motorer og generatorer kommer fra høyfrekvente strømmer forårsaket av den iboende tappekapasiteten. Risikoen for skade øker der applikasjonen bruker en frekvensomformer.

Se mer her

kamruller

SKF kamruller (sporvalser av åketype basert på kulelager) er designet for å kjøre på alle typer spor og for å brukes i kamdrev, transportbånd, etc. Den ytre ringløpeflaten er kronet som standard. Kamruller med dobbel rad er også tilgjengelig med en sylindrisk (flat) ytre ringløp. SKF leverer kamvalser smurt, forseglet og klar til montering. De er tilgjengelige i to hovedutførelser og også som varianter av disse

Se mer her