Hvordan bygge en adventskalender.

Adventskalender_PrBue_434_321.jpg

 

Innledning

Adventstiden er her før du aner det! Denne adventskalenderen er et juletre du pynter med 24 pakker til store og små. Lykke til med å bygge, pynte og skape glede!

Nødvendig elektroverktøy:

Batteridrevet stikksag (lett)

Batteridrevet bor-/skrumaskin (lett)

 
Hjelpemidler:

Nødvendige materialer:

  • Plantestokk
  • Bord med glatte kanter, høvlet og faset
  • Dørkrok, hvit med tregjenger
  • Treskruer

 

Nr.AntallBetegnelseLengdeBreddeTykkelseMateriale

0

1

Plantestokk

200 cm

     

1

4

Bord med glatte kanter, høvlet og faset

200 cm

1,8 cm

10 cm

 

2

24

Dørkrok, hvit med tregjenger

40 mm

30 mm

   

3

14

Treskruer

30 mm

 

4 mm

 

4

2

Treskruer

50 mm

 

4 mm

 

 

1

Kappe støttestokken

 

Adventskalender

 

Utgangspunktet for adventskalenderen er støttestokken som du først kapper til ca. 160 cm. Det beste er å bruke en plantestokk som er spiss i enden. Når du kapper stokken, må du la den spisse toppen bli igjen, ettersom du skal feste juletrestjernen der. Foten på adventstreet lages av det 40 cm lange stykket som blir igjen: Fest dette midt under stokken med de to lange treskruene. Du kan for eksempel sage med den batteridrevne multisagen PST 10,8 LI fra Bosch. Sag til de fire bordene med glatt kant i sju deler med forskjellig lengde (måler: 15 cm / 30 cm / 45 cm / 60 cm / 75 cm / 80 cm / 95 cm).

2

Feste lektene

 

Adventskalender

 

Skru fast lektene med forskjellig lengde, på stokken. Pass på at avstanden mellom lektene blir lik. Den korteste fester du like under toppen, og den lengste nederst. Du kan for eksempel bruke de batteridrevne skrumaskinen PSR 10,8 LI fra Bosch. Det er best å bruke to skruer. Tverrlektene danner greinene på treet.

3

Skru på kroker for pakker

 

Adventskalender

 

Til slutt fordeler du de 24 krokene på tverrlektene og pynter med spennende pakker med julegleder for store og små. Vi ønsker deg en hyggelig adventstid!


Kilder, House of Bosch, Bosch.no


Juridisk informasjon

Bosch tar ikke ansvar for at de aktuelle veiledningene er fullstendige eller riktige. Bosch viser dessuten til at bruk av disse veiledningene skjer på egen risiko. Foreta alle nødvendige tiltak for din egen sikkerhets skyld.

 


Anmeldelser