Hvordan bygge en smart baderomshylle.

Badregal_ProjektBuehne_434_321.jpg

 

Innledning

Barberkost, aftershave, bomullspinner, vippetang – mange viktige ting for henne og ham, som må oppbevares ett eller annet sted uansett hvor lite badet er! Dermed kjemper alle disse tingene om den beste plassen rundt servanten. Med en selvlaget hylle skaper du orden på badet. Du får en plassbesparende og lett tilgjengelig oppbevaring av de viktigste tingene på badet. Praktisk, ikke minst hvis du skulle forsove deg innimellom.

Nødvendig elektroverktøy:

Batteridrevet borhammer (universal)

 

Hjelpemidler:

  • Trebor (1-2 mm)
  • Metallbor (3 mm)
  • Bor for veggplugger, avhengig av veggen

Nødvendige materialer:

  • Langt bord
  • Oppbevaringsglass
  • Slangeklemmer i rustfritt stål
  • Treskruer
  • Veggplugger

 

Nr.AntallBetegnelseLengdeBreddeTykkelseMateriale

0

1

Langt bord

115 cm

24 cm

1,5 cm

Etter ønske

1

5

Oppbevaringsglass

       

2

5

Slangeklemmer i rustfritt stål

70 mm

90 mm

   

3

5

Treskruer

3,5 mm

12 mm

   

4

2

Veggplugger og passende skruer (avhengig av veggen)

8 mm

     

 

1

Tegne av merker

 

Liten ordenshjelp for badet

 

Som ledd i prosjektet "Bedre plass på badet" bestemmer du først hvor glassene skal plasseres på trehyllen. Sett disse merkene til at det blir lik avstand mellom glassene og slik at de kan festes midt på hyllen. (Lengden på hyllen og antallet glass kan varieres etter ønske)

2

Bore hull

 

Liten ordenshjelp for badet

 

Det neste du skal gjøre, er å forbore på hullmerkene på bordet med et tynt trebor. Du kan for eksempel bruke den batteridrevne borhammeren Uneo fra Bosch (husk: slå på slagstoppen før du gjør dette!). Denne har integrert hammerfunksjon, slik at du senere også kan henge baderomshyllen på en betongvegg.

3

Sette på slangeklemmene

 

Liten ordenshjelp for badet

 

Før du fortsetter, forborer du slangeklemmene med et tynt metallbor (f.eks. 3 mm). Deretter fester du disse på de markerte stedene på hylleplaten med treskruene.

4

Sette på plass glassene og feste hyllen

 

Liten ordenshjelp for badet

 

Sist, men ikke minst: Sett glassene i slangeklemmene, stram disse og fest den ferdige baderomshyllen på veggen med plugger, skruer og den batteridrevne borhammeren Uneo fra Bosch. Endelig har du en fast plass til vippetang, bomullspinner og barberkost, og du har samtidig fått et nytt blikkfang på badet.


Kilder, House of Bosch, Bosch.no
 
Juridisk informasjon

Bosch tar ikke ansvar for at de aktuelle veiledningene er fullstendige eller riktige. Bosch viser dessuten til at bruk av disse veiledningene skjer på egen risiko. Foreta alle nødvendige tiltak for din egen sikkerhets skyld.

Anmeldelser