Hvordan bygge en stilig hundeskål.


 

Innledning

Med denne matstasjonen med stil trenger du ikke rope lenge på hunden for å få den til å komme og spise. Hundeskålen som er integrert i stolen er lett å lage selv. Lag en designlekkerbisken for din firbente venn: Den tiden er forbi da Fido måtte bøye seg for å spise - med stol-hundeskålen gjør du hunden din glad.

 

Nødvendig elektroverktøy:

Batteridrevet multisag (lett)

 

Hjelpemidler:

  • Blyant
  • Tapetkniv
  • Pensel

Nødvendige materialer:

  • Stoler
  • Hundeskål
  • Beinsjablong
  • Selvklebende folie

 

Nr.AntallBetegnelseLengdeBreddeTykkelseMateriale

0

2

Stoler (setehøyde som hundens rygghøyde)

       

1

2

Hundeskål med kant

       

2

 

Beinsjablong som skrives ut

     

Se nedlasting for prosjektet

3

 

Selvklebende folie

       

 


1. Sage hull

 

Step 1

 

Mål diameteren til hundeskålen under kanten, og tegn en tilsvarende stor sirkel midt på stolsetet. Deretter sager du ut sirkelen langs linjen. Hullet blir pent med den batteridrevne multisagen PST 10,8 LI. Gjenta trinnene på den andre stolen.


2. Sage ut dekor

 

Step 2

 

Trykk ut sjablonen og skjær den ut, slik at du senere kan dekorere stolryggen med et perfekt hundebein. Overfør omrisset til beinet til folien, og skjær ut langs formen.


3. Sette på dekor

 

Step 3

 

Nå plasserer du folien på ønsket sted på stolryggen.


4. Gjøre hundeskålen personlig

 

Step 4

 

Mal det pålimte beinet med tavlemaling. Bruk pensel. Viktig: Husk å la malingen tørke godt! Deretter trekker du av folien og skriver det du ønsker på den svarte flaten, for eksempel "Eat" og "Drink". Plasser hundeskålen i hullet du har saget ut, fyll den med favorittretten - og hunden vil nyte måltidet.Kilder, House of Bosch, Bosch.no
 
Juridisk informasjon

Bosch tar ikke ansvar for at de aktuelle veiledningene er fullstendige eller riktige. Bosch viser dessuten til at bruk av disse veiledningene skjer på egen risiko. Foreta alle nødvendige tiltak for din egen sikkerhets skyld.