Hvordan lage en flaskekjøler ut av et gresskar til haloween.

Tipp_550_310.jpg

 

Innledning

Frankenstein, Dracula og Darth Vader, og de gleder seg veldig ti det skumle halloweenpartyet du har invitert til! Med flaskekjøler av gresskar skaper du ekte grøsserstemning i stua. Istedenfor stearinlys rommer dette gresskaret avkjølt drikke og liver opp som praktisk partygimmick. Et garantert blikkfang, som er klart til å kjøle på en time. 

 

Nødvendig elektroverktøy:

Bajonettsag (lett)

Batteridrevet bor-/skrumaskin med hullsagforsats

 

Nødvendige materialer:

  • Stort gresskar
  • Skål
  • Isbiter

 

Nr.AntallBetegnelseLengdeBreddeTykkelseMateriale

0

1

Stort gresskar

       

1

1

Skål

       

2

 

Isbiter

       

 

1

Sage gresskaret

 

Cooler Kürbis

 

Først deler du gresskaret i to. Dette er enkelt med bajonettsagen PSA 700 E fra Bosch. Deretter huler du ut gresskaret.

Obs! Av hygieniske årsaker må du ikke bruke gresskarrestene til matlaging!

2

Bore hull

 

Cooler Kürbis

 

Skumle ansikter er det mange av på halloweenpartyet, så vi gir gresskaret et litt annet utseende: Bor passende hull for flaskene oppe på gresskaret – for eksempel med den batteridrevne bor-/skrumaskinen PSR 10,8 LI-2 og en passende hullsagforsats.

3

Fylle gresskaret

 

Cooler Kürbis

 

Sett en skål med isbiter i bunnen av gresskaret. Sett deretter på gresskarlokket, og fyll hullene med flasker med skummel halloweendrikke.

4

Tips

 

Cooler Kürbis

 

Ønsker du å gi drikkeflaskene en passende ansiktsløftning til halloweenpartyet? På Boschs nettside finner du flotte etiketter du kan laste ned, skrive ut på selvklebende etikettpapir og klippe ut. Løsne de gamle etikettene på flaskene med litt vann, og lim på de nye. Disse drinkene har zombie- og vampyrsmak!


Kilder, House of Bosch, Bosch.no


Juridisk informasjon

Bosch tar ikke ansvar for at de aktuelle veiledningene er fullstendige eller riktige. Bosch viser dessuten til at bruk av disse veiledningene skjer på egen risiko. Foreta alle nødvendige tiltak for din egen sikkerhets skyld.

Anmeldelser