Luna Group Norge

Luna Group Norge

Luna Group er en av Coward.no sine samarbeidspartnere, og en av Nordens ledende leverandører av høykvalitetsverktøy og -maskiner for profesjonell bruk til industri, byggsektor og offentlig forvaltning. Luna driver virksomhet i 8 land og når bevisste kunder via forhandlere i mer enn 20 land. 

Luna Group tilbyr markedets bredeste sortiment av verktøy og forbruksmateriell for profesjonelle brukere innen industri og bygg. Som linken mellom leverandør og forhandler tilbyr Luna Group effektiv logistikk med pålitelige leveranser og høy tilgjengelighet innen et produktspekter som innebefatter over 100.000 produkter fra 500 sterke varemerker. Med langsiktige relasjoner og en overbevisning om å tilby kundene en enklere hverdag, er Luna Group en partner som gjør det mulig for forhandlere å konsentrere seg om sine kunder og utvikle sin virksomhet.

Luna streber etter å gjøre sine kunders hverdag enklere, sikrere og mer lønnsom.

I tillegg kan Luna også tilby en rekke tjenester i form av kurs og rådgivning.

G. Coward AS/Verktøy.no er autorisert Luna forhandler og leverer kun originalvarer kjøpt direkte fra Luna. Dette innebærer at vår kundeservice har gjennomgått opplæring i regi av Luna- og at vi kan levere deg et bredt utvalg av Luna produkter. Om det er noe du ikke finner her er det bare å ta kontakt på mail til support@coward.no så hjelper vi deg å finne riktig lager til ditt bruk.


Kulelager

 

Kule lagre er den mest brukte lagertypen og er spesielt allsidige. De har lav friksjon og er optimalisert for lav støy og lav vibrasjon som muliggjør høye rotasjonshastigheter. De har plass til radielle og aksiale belastninger i begge retninger, er enkle å montere og krever mindre vedlikehold enn andre lagertyper.

Sylindriske rullelager

 

Rullelagre støtter og styrer roterende eller svingende maskinelementer - som aksler, aksler eller hjul - og overfører belastninger mellom maskinkomponenter. De gir høy presisjon og lav friksjon og muliggjør derfor høye rotasjonshastigheter mens de reduserer støy, varme, energiforbruk og slitasje. Rullelagre er kostnadseffektive og utskiftbare maskinelementer som vanligvis følger nasjonale eller internasjonale dimensjonsstandarder.

Glidelager

Utforsk SKF glidelager, stangender og gjennomføringer som tilfredsstiller applikasjonens behov, samt leverer høy pålitelighet, lang levetid og minimalt vedlikehold.

Vanlige lagre brukes i mange bransjer og på tvers av mange bruksområder der det er behov for å kostnadseffektivt og pålitelig møte utfordringen med svingende bevegelser og mulig feiljustering. Fra gruve- og anleggsutstyr, gårds- og skogsmaskiner, helt til gaffeltrucker og solenergiutstyr.


Lagerhus

Lagerhus støtter lagrene dine, beskytter dem mot forurensninger mens du holder på smøremiddel, og kan også huse overvåkningsutstyr. I hovedsak hjelper de til å maksimere ytelsen, levetiden og kostnadseffektivt vedlikehold av lagrene dine. Utforsk vårt brede utvalg av høykvalitets lagerhus og størrelser for å møte din spesifikke utfordring - inkludert spesialdesignede hus for spesielle applikasjoner.

Innsettingslager

SKF innsatslager montert i et hus, som kan boltes til en støtteflate. SKF-sortimentet inneholder enheter som er i samsvar med ISO-standarder, nordamerikanske standarder eller japanske industristandarder (JIS).

Tilbehør

her kan du finne annet tilbehør som er fra SKF, og som er beregnet for lager bruk

Lager fast

SKF-lagre med fast olje er designet for bruk i applikasjoner der høye nivåer av fuktighet og tilfeldig kontakt med vann og andre forurensninger er reelle problemer. Lagre med fast olje smøres i lagringens levetid og kan ikke etter smøres.

Se mer her

NoWear belagte lager

NoWear er et slitesterkt karbonbelegg som kan påføres rullende elementer og indre ringbane på et lager  eller bare rulleelementene

Se mer her

Lager & lagerhus med høy temperatur toleranse

 SKF høytemperaturlager og lagerenheter er designet for å gi økt pålitelighet, redusert kompleksitet og redusert miljøpåvirkning ved driftstemperaturer opp til 350 ° C (660 ° F), noe som gjør disse produktene meget velegnet for bruksområder i ovnbiler, rulleovner og bakerier. Fordi SKF høye temperaturlager tilsvarer ISO-dimensjonene til fettssmurt lagre, kan produksjonseffektivitet og kostnadsbesparelser realiseres med en enkel endring av SKF-lagerløsningen.

Se mer her

Nålrullelagre

 

Nålrullelagre er lagre med sylindriske ruller som er små i diameter i forhold til deres lengde. Den modifiserte rulle- / løpebaneprofilen forhindrer spenningstopper for å forlenge levetiden på bæreren.

INSOCOAT lager

Elektriske motorer, generatorer og tilhørende utstyr er utsatt når en elektrisk strøm går gjennom lagrene. Dette kan skade kontaktflatene til rulleelementer og løpebaner i lagrene (elektrisk erosjon) og raskt bryte ned fettet. En ekstra risiko for elektriske motorer og generatorer kommer fra høyfrekvente strømmer forårsaket av den iboende tappekapasiteten. Risikoen for skade øker der applikasjonen bruker en frekvensomformer.

Se mer her

kamruller

SKF kamruller (sporvalser av åketype basert på kulelager) er designet for å kjøre på alle typer spor og for å brukes i kamdrev, transportbånd, etc. Den ytre ringløpeflaten er kronet som standard. Kamruller med dobbel rad er også tilgjengelig med en sylindrisk (flat) ytre ringløp. SKF leverer kamvalser smurt, forseglet og klar til montering. De er tilgjengelige i to hovedutførelser og også som varianter av disse

Se mer her