Sylindriske rullelager

Enkelrad sylindriske rullelager

SKF sylindriske rullelager med én rad er tilgjengelige i mange utførelser, serier og størrelser. De største designforskjellene mellom lagrene som er presentert i denne delen, er i materiale konfigurasjonen av den indre og ytre ringen

Se produkter

Sylindriske rullelager med høy kapasitet

Sylindriske rullelager med høy lastekapasitet. Den høye lastekapasiteten med high speed. De er designet for bruksområder som industrielle girkasser, vindmøllegearbokser og gruveutstyr.

Se produkter

Sylindriske rullelager med dobbel rad

Sylindriske rullelager med dobbel rad er tilgjengelige i flere utførelser med en sylindrisk eller konisk boring. SKFs standardutvalg som presenteres i denne

Se produkter

Fire-raders sylindriske rullelager

Fire-raders sylindriske rullelager brukes nesten utelukkende til rullehalsene på rullemøllestativ, kalendere og rullepresser. Fordi de normalt er montert med en interferenspassning på rullehalsen, er fire-raders sylindriske rullelager godt egnet for rullefabrikker der rullehastigheten er høy.

Se produkter

Enkelt rad komplement sylindriske rullelager

SKF en-rads komplement sylindriske rullelager inneholder et maksimalt antall ruller, da de ikke er utstyrt med et lagerhus.

Se produkter

Dobbelt rad full komplement sylindriske rullelager

SKF dobbeltraders komplette sylindriske rullelager inneholder et maksimalt antall ruller, da de ikke er utstyrt med et lagerhus.

Se produkter

Sylindriske aksiale rullelager

SKF aksiale sylindriske rullelager er designet for å imøtekomme tunge aksiale belastninger og slagbelastning. De må ikke utsettes for radiell belastning. Lagrene er veldig stive og krever lite aksial plass.

Se produkter

Kulhydratformede rullelager

Kulhydratformede rullelager har en rad med lange, litt fatformede symmetriske ruller og torusformede løpeprofiler. De er ikke-lokaliserende lagre og rommer utelukkende radiale belastninger. CARB-lagre brukes ofte for å erstatte det ikke-lokaliserende kuleformet rullelageret i et lokaliserende / ikke-lokaliserende lagerarrangement.

Se produkter

kuleformet rullelager

SKF kuleformet rullelagre har spesialdesignede løpebaner og asymmetriske ruller. Lagrene har plass til aksiale belastninger som virker i en retning og samtidig virker radielle belastninger. Lasten overføres mellom løpebanene via rullene i en vinkel mot lageraksen, mens flensen leder rullene

Se produkter

kuleformet rullelager

Det kan være en virkelig utfordring å håndtere svært tunge radielle og aksiale belastninger i bruksområder som er utsatt for feiljustering eller akselavbøying. Møt utfordringen med SKF kuleformet rullelager. Deres høye lastekapasitet og evne til å imøtekomme feiljustering hjelper deg å oppnå lave vedlikeholdskostnader og lang levetid. Vi tilbyr et bredt utvalg av robuste kuleformet rullelager i både åpne og forseglede varianter.

Se produkter