Hvilke laserverktøy skal jeg bruke?

På jakt etter nytt laserverktøy?

Liker du verktøy som hjelper deg å gjøre jobben raskere - og samtidig bedre? Da bør du lese her, og se filmen.

De siste årene har det vært en utrolig utvikling på laserverktøy, de har gått betydelig ned i pris samtidig som kvalitet og nøyaktighet er på topp. Denne artikkelen og videoen skal  hjelpe deg å velger riktig laserverktøy. Vi kommet til å gå gjennom noen forskjellige typer og merker, og vise deg hva slags lasere vi anbefaler til hvilke jobber.


Har du noen gang stått i den ene enden av en tommestokk og vært usikker på om den hadde flyttet seg litt? Eller prøvd å tegne en helt loddrett strek på veggen med vater som aldri vil stå helt stille?
Nå er hjelpen her!


De siste årene har det vært en formidabel utvikling på laserfronten. Tidligere var dette VELDIG dyre verktøy, som var vanskelige å bruke. Nå er prisen veldig akseptabel – og du får et betydelig mer nøyaktig resultat på brøkdelen av tiden.

Hos oss får du alt fra enkle avstandsmålere som raskt gir deg helt korrekte lengde, areal, volum eller vinkel til avanserte gulvlasere som raskt viser hvor det er hull eller forhøyninger.

Her er noen av laserne vi tilbyr:

  • Avstandsmålere: Her får du alt fra de enkleste som bare måler lengde, og areal. Til avstandsmålere som med en app kan kobles opp mot telefon eller nettbrett slik at du raskt og enkelt får lagt inn målene på bilde eller tegning. Her må du se på hvor ofte du bruker verktøyet i forhold til prisen. Alle avstandsmålere vi leverer er kalibrert fra fabrikk og er svært nøyaktige.
  • Linje og krysslasere. En annen type lasere er linje eller krysslasere. Dette er lasere som er perfekte til alt fra å tapetsere og flislegge til å henge opp bilder på linje. Det som er viktig å passe på er at laseren er selvkalibrerende slik at linjen den viser faktisk er helt vannrett eller loddrett. Disse laserne kan med fordel settes på stativ slik at du får større fleksibilitet med tanke på plassering, høyde og justering.
  • En siste type lasere som er populære er gulvlasere – som ved hjelp av laserstråler "skanner" gulvet og viser deg ujevnheter som må utbedres.

Som du sikkert har skjønt nå så er det et utall muligheter innen de ulike laserne – og felles for dem alle er at du sparer MYE tid – og får et bedre resultat.

Noen populære laserverktøy