App-styring av verktøy - Hvordan fungerer det?

Vi har i dag muligheten til å ta i bruk styring av verktøy i gjennom apper. Dette er en ny revolusjonerende teknologi som gir brukeren mangfoldige fordeler ved  bruk av ulike vekrtøy. Milwaukee Tools er en av merkene som står i helt i spissen av denne nye revolusjonerende teknologien som de kaller ONE KEYTM.

one-key-logo.png

Under er en beskrivelse av hvordan Milwaukee Tools beskriver det nye ONE KEYTM app-styrings systemet.

Velkommen til neste generasjon markedsledende teknologi, ONE-KEY™, den første digitale plattform for verktøy og utstyr. Ved å integrere bransjeledende verktøyelektronikk med et spesialutviklet cloud-basert program vil ONE-KEY™ vil gi en helt ny definisjon på ordet kontroll og tilgang til informasjon som vil revolusjonere måten arbeidet blir gjort på.

VERKTØYKONTROLL

EGENSKAPER
Sync to devices

UBEGRENSET VERKTØYJUSTERING

Verktøykontroll hjelper deg å utnytte kraften og hastigheten til M18 FUEL™ på en ny måte lar deg konfigurere verktøyet rundt det arbeidet du gjør. Ved hjelp av ONE-KEY™ kan du trådløst synkronisere egendefinerte verdier for f.eks hastighet og moment som er spesialtilpasset de oppgaver du utfører og lagre dette direkte i verktøyets minne. Avansert elektronikk i verktøyet overvåker arbeidet og tilbyr enestående kontroll og konsistens hver eneste gang du løfter maskinen.

Why Tool Control

onekey.milwaukeetool.com.png

OVERSIKT OVER VERKTØYBEHOLDNING

FORENKLET OVERSIKT OVER VERKTØY OG UTSTYR

VERKTØYOVERSIKTEN gir et sentralt sted hvor du kan spore alt verktøy og utstyr på tvers av arbeidsplasser og brukere. Du kan enkelt skape detaljerte registreringer av hele lagerbeholdningen på tvers av produsent og merke, for enkelt å legge budsjett og administrere årlig bruk av utstyr. ONE-KEY™ gir en umiddelbar og oversiktlig informasjonsdeling mellom byggeplassen og kontoret ved å tildele steder og eiere til hvert varelager.

  • Lagre opplysninger, kvitteringer og bilder
  • Organiser din verktøybeholdning
  • Se verktøyets ytelse under bruk