OM OSS

G. Coward - Et alternativ for norsk industri og næringsliv

Visste du at vi i tillegg til å ha markedets største utvalg i forbruks og festemateriell også leverer et bredt utvalg av tjenester?

G. Coward har siden 1884 vært en proff leverandør. Gjennom denne tiden har vi gått hele veien fra å være en jernvarehandel i sentrum av Skien til å bli en nasjonal aktør som leverer verktøy og festemateriell til alt fra håndverkere i enkeltmannsforetak til store internasjonale aktører som krever full kontroll på kvaliteter og leveringstider. 

 

Hvorfor velge oss

Vi er opptatt av å gjøre hverdagen din enklere!

Vi sørger for at du til enhver tid har tilgang til viktige varer du bruker ofte. Enten det er hansker og arbeidssko, eller elektroverktøy og tilbehør så har vi det du trenger - og vi leverer raskt over hele Norge.

I stedet for at du og dine kollegaer skal bruke "bare noen minutter" på å stikke innom nærmeste butikk for kanskje å få det dere trenger har vi enkle bestillingsløsninger som sikrer at du og dine ansatte har full tilgang til alt dere trenger på kort tid.

Vi har også mange ulike leveringsløsniger slik at du kan ha et lager av de varene du bruker mest av - og ikke betale for dem før du tar dem i bruk.

Send oss en mail på coward@coward.no så tar vi en prat for å gjøre hverdagen din enklere.

 

 

Her er G. Coward kort oppsummert:

 • Etablert 1884,familieeid selskap
 • 35 fast ansatte, to-skiftordning
 • 19.200 lagerførte artikler i Skien
 • Logistikkløsninger som sikrer rask og riktig levering
 • Lagerverdi MNOK 38
 • 800.000 artikler tilgjengelig neste dag
 • Omsetning MNOK 200
 • Butikk Skien/Notodden  - stort utvalg
 • 5200 m2 Lager/butikk i Skien
 • Vaktordning 24/7 
 • Coward.no en profesjonell plattform for e-handel og punchout

Åpenhetsloven

G. Coward AS er omfattet av Åpenhetsloven. Formålet med denne loven er å fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i forbindelse med produksjon av varer og levering av tjenester, og sikre allmennheten tilgang til informasjon om hvordan virksomheter håndterer negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.

 

Vi har igangsatt arbeidet med å utføre aktsomhetsvurderinger, kartlegge og evaluere negative konsekvenser, forankre ansvarlighet og igangsette egnede tiltak for å stanse, forebygge eller begrense negative konsekvenser.

 

I henhold til lovens §5 vil selskapets redergjørelse publisere her innen den 30. juni hvert år.

Leveringsløsninger

Leveringsløsninger tilpasset DEG

Liker du at alt bare fungerer? Det gjør vi også - derfor skreddersyr vi leveringsløsninger som er tilpasset akkurat deg slik at du får en mest mulig effektiv hverdag

 

LES MER

Produktutvalg

Stort vareutvalg

 

I 2020 solgte vi mer 240.000 unike produkter (20,8 enheter) fra over 350 unike leverandører. Vi har både de beste og mest anerkjente merkene, og spesialitetene til DIN bransje 

 

Bestillingsløsninger

Punchout, netthandel eller telefon - du velger

I tillegg til markedets mest fleksible leveringsløsninger har du også full frihet når du bestiller. enten du ønsker en integret punchout løsning mot dine systemer, eller en fast kontaktperson - du velger - og vi fikser.

Kundeservice

Stort kundeserviceteam

 

Det holder ikke med gode produkter og rutiner om du ikke får hjelp til å finne det du trenger. Vi har et stort kundeserviceteam med lang erfaring som hjelper deg både på telefon og mail.