Industri

G. Coward - et alternativ for norsk industri og næringsliv

G. Coward er en stor leverandør til de alle fleste branser i Norge. Vi har vårt hovedkontor i Grenland i Telemark. Her er også norges største industricluster med et bredt utvalg av bransjer.

Våre kunder gir oss tilbakemelding på at vi er en faglig dyktig samarbeidspartner med lang erfaring og gode produkter. Dette ønsker vi også å vise deg!

Gjennom vårt tette samarbeid med våre kunder har vi etterhvert tilpasset vårt produktutvalg og rutiner slik at vi vet hvor viktig det er for deg som kunde å få riktig vare, i riktig kvalitet til riktig tid. Vi fokuserer på personlig kontakt og oppfølging sammen med høy servicegrad og skreddersydde forsyningsløsninger.

Viktigheten av rask levering har gjort at vi lagerfører mer enn 19.000 unike artikler på vårt lager i Skien slik at vi på svært kort tid kan levere dere den varen dere trenger. I tillegg har vi et tett samarbeid med våre leverandører som representerer flere hundre tusen varelinjer. Disse leverandørene er nøye utvalgt på grunn av sin leveringsdyktighet og kvalitet slik at vi kan levere det du trenger, når du trenger det.

Vi vet hvor viktig både tilgjengelighet og riktig kvalitet er - derfor har vi over 5.800m2 fyllt opp med varer fra de beste leverandørene slik at vi raskt kan levere til deg.

Send oss en mail på coward@coward.no så tar vi en prat for å gjøre hverdagen din enklere.


Autorisert SKF forhandler

G. Coward AS/Verktøy.no er autorisert SKF forhandler og leverer kun originalvarer kjøpt direkte fra SKF. Dette innebærer at vår kundeservice har gjennomgått opplæring i regi av SKF - og at vi kan levere deg et bredt utvalg av SKF produkter. Om det er noe du ikke finner her er det bare å ta kontakt på mail til coward@coward.no så hjelper vi deg å finne riktig lager til ditt bruk

 

 

Riktige hansker er viktig, både for komfort, sikkerhet og effektivitet

Se vårt store utvalg i arbeidshansker

 

Vi har stort utvalg av elektroverktøy til de fleste bransjer. En av våre mest populære leverandører er Milwaukee som leverer kraftig verktøy som tåler hard bruk.

Se vårt store utvalg her

3M - Innovative produkter til industrien

3M - innovasjon i fokus

Jobber du i støyende eller støvete omgivelser vet du hvor viktig det er med riktig verneutstyr. Vi er autorisert 3M forhandler og hjelper deg med å finne riktige produkter som både effektiviserer hverdagen - og sikrer dine ansattes helse.

Blåkläder

Arbeidstøy som tåler å bli brukt!

Blåkläder er markedsleder i høy-kvalitets arbeidstøy. Vi hjelper deg å finne riktig arbeidstøy, som både beskytter - og er behagelig å jobbe i.

Sievi arbeidssko

Arbeidssko for nordiske føtter

Riktige arbeidssko er avgjørende når du står og går en hel arbeidsdag. Med Sievi fotscanner - og stort utvalg i sko med både bred og smal lest hjelper vi deg og dine ansatte til å finne riktige sko, slik at de både er mer behagelige, og reduserer skader og sykefravær.

 

Ekspressleveringer

Når det virkelig haster - Vi leverer!

Av og til skjer det noe uforutsett - da kan du ikke vente mange dager på riktig vare. Gjennom vår vakt-telefon og gode samarbeidspartnere på logistikk sikrer vi at du får akkurat det du trengere det - lynraskt!

Eksempel:

  • Levering fra Skien til Oslo - 2 timer
  • Levering Skien til Tromsø - 8 timer