Offentlig

G. Coward - et alternativ for norsk industri og næringsliv

Visste du at G. Coward i en årrekke har vært en av hovedleverandørene til Grenlandskommunenes innkjøpssamarbeid?

Vi har lang erfaring med offentlig anskaffelser og tilbud og er opptatt av etteretterlighet og ryddighet i alle ledd.

G. Coward AS har fagorganiserte ansatte, har rutiner for avvikshåndtering og forbedringer og jobber kontinuerlig med å bli en bærekraftig virksomhet. Dette gjør vi gjennom å fase ut plast der det er mulig og resirkulere der det er mulig. Og kanskje aller viktigst - vi selger produkter som er ment for å tåle hard bruk over lang tid, slik at vi minimerer bruk og kast.

Vi har et veldig bredt sortiment og leverer til både sykehus, vaktmestere og skoler. Enten dere skal bygge en ny sløydsal eller ha arbeidstøy på sykehjemmet leverer vi beste kvalitet til dere.

Sjekk oss ut!

Vi vet hvor viktig både tilgjengelighet og riktig kvalitet er - derfor har vi over 5.800m2 fyllt opp med varer fra de beste leverandørene slik at vi raskt kan levere til deg.

Send oss en mail på coward@coward.no så tar vi en prat for å gjøre hverdagen din enklere.


Autorisert Blåkläder forhandler

G. Coward AS er autorisert Blåkläder forhandler. Dette betyr at vi kan levere det du trenger av arbeidstøy i solid kvalitet som tåler daglig bruk i krevende omgivelser.

Om det er noe du ikke finner her er det bare å ta kontakt på mail til coward@coward.no så hjelper vi deg å finne riktig klær til ditt bruk

 

 

Riktige hansker er viktig, både for komfort, sikkerhet og effektivitet

Se vårt store utvalg i arbeidshansker

 

Vi har stort utvalg av elektroverktøy til de fleste bransjer. En av våre mest populære leverandører er Milwaukee som leverer kraftig verktøy som tåler hard bruk.

Se vårt store utvalg her

3M - Innovative produkter

3M - innovasjon i fokus

Jobber du i støyende eller støvete omgivelser vet du hvor viktig det er med riktig verneutstyr. Vi er autorisert 3M forhandler og hjelper deg med å finne riktige produkter som både effektiviserer hverdagen - og sikrer dine ansattes helse.

Blåkläder

Arbeidstøy som tåler å bli brukt!

Blåkläder er markedsleder i høy-kvalitets arbeidstøy. Vi hjelper deg å finne riktig arbeidstøy, som både beskytter - og er behagelig å jobbe i.

Sievi arbeidssko

Arbeidssko for nordiske føtter

Riktige arbeidssko er avgjørende når du står og går en hel arbeidsdag. Med Sievi fotscanner - og stort utvalg i sko med både bred og smal lest hjelper vi deg og dine ansatte til å finne riktige sko, slik at de både er mer behagelige, og reduserer skader og sykefravær.

 

Ekspressleveringer

Når det virkelig haster - Vi leverer!

Av og til skjer det noe uforutsett - da kan du ikke vente mange dager på riktig vare. Gjennom vår vakt-telefon og gode samarbeidspartnere på logistikk sikrer vi at du får akkurat det du trengere det - lynraskt!

Eksempel:

  • Levering fra Skien til Oslo - 2 timer
  • Levering Skien til Tromsø - 8 timer